Home » Menehi » Bodyfit Core Training Ball Giveaway Sah nganti 8 / 31 / 16

Bodyfit Core Training Ball Giveaway Sah nganti 8 / 31 / 16


Dadi ganjaran situs web Premiere Rewards Web

Summer 2016 Giveaway

Ketik Peluang Menang Bodyfit Core Training Ball

training ball giveaway

Ketik Giveaway Ngisor

a Giveaway Rafflecopter

This Giveaway Starts on 7 / 19 / 16 & Ends on 8 / 31 / 16 11: 59 PM EST

Siji Pemenang bakal Dipilih

Babagan Bodyfit Core Training Ball:

Balung latihan inti BodyFit becik kanggo toning otot abdominal. Iku target otot abdominal lan ngisor bali, menehi sampeyan kekuatan lan keluwesan kanggo push harder saben saben ... lathian. Iki werni sing awet lan nyenyet kembung lan bisa disetel supaya cocog karo stabilitas sing sampeyan butuhake. Ukuran: 27 CENTIMETERS. Werna: Cemeng. Fitur Bahan PVC Soft lan awet Adjustable kanggo tingkat stabilitas sing beda


Aturan menehi:

FitnessRebates.com Bodyfit Core Training Ball Giveaway Sweepstakes (sing "Sweepstakes") mbukak kanggo warga hukum saka 50 (50) Amerika Serikat lan Distrik Columbia liwat umur 18 karo akses menyang Internet ing kabeh wektu ing Sweepstakes lan periode penghargaan hadiah saksampune tinamtu kasebut dening FitnessRebates.com. Non-US residents liwat umur 18 bisa ngetik kajaba bener diwenehake dening peraturan lokal lan hukum. Kabeh karyawan FitnessRebates.com. ("Sponsor"), kabeh agensi sing gegandhengan lan saben wakil, distributor, utawa agen sales (kabeh sing kasebut ing ngisor iki, bebarengan karo Sponsor, kanthi bebarengan disebut "Entrepreneur Entities"), lan anggota kulawarga (pasangan, bocah, seduluran lan pasangan omahé) lan sing manggon ing omah sing padha saben (apa sing ana hubungane utawa ora), ora layak dilebokake ing Sweepstakes. Kabeh hukum lan peraturan federal, negara lan lokal ditrapake. Kosok baline sing dilarang utawa diwatesi dening hukum. Entri ing Sweepstakes nggenepi panrapan resmi iki. NO PURCHASE NECESSARY. A PEMBELAJARAN AYU MULTIYAH MUDAH KANGENI PEMENANG

Ninggalake a Reply

Kebijakan Privasi / Pengungkapan Affiliate: Situs web iki bisa entuk ganti rugi kanggo tumbas sing digawe saka referring pranala. Rebates Fitness yaiku peserta program Amazon Associates LLC Associates, sawijining program iklan afiliasi sing dirancang kanggo nyedhiyakake sarana kanggo situs kanggo entuk biaya iklan dening iklan lan ngubungake menyang Amazon.com. Deleng "Kebijakan Privasi"Saran kanggo iklan liyane, apa wae iklan sing disedhiyakake dening Google, Inc., lan perusahaan afiliasi bisa dikontrol nganggo cookie, cookie iki ngidini Google nampilake iklan miturut kunjungan sampeyan menyang situs iki lan situs liyane sing nggunakake layanan iklan Google.