Home » blog » Uripé Muhammad Ali

Uripé Muhammad Ali

Sistem Decimator Lemak

Muhammad Ali (lair Classius Clay, 1942 - 2016) dadi medali emas Olimpiade ing 1960 lan juara tinju kelas donya ing 1964. Pelatihan tinju wiwit nalika sepedha Schwinn sing abang lan putih dicolong lan dheweke ketemu karo polisi Joe Martin sing dadi instruktur tinju.

Uripé Muhammad Ali wis ora ana ing legenda, deleng infografis ing ngisor iki www.senseornosense.com kanggo moments paling wektu. Iki infographic apik grafik gesang saka wektu kang bike wis dicolong nganti matine.

Ing tembung sing paling "Ngambang kaya kupu, sengit kaya tawon"

Uripé Muhammad Ali

Infographic dening: http://www.senseornosense.com/life-muhammad-ali/


Ninggalake a Reply

Kebijakan Privasi / Pengungkapan Affiliate: Situs web iki bisa entuk ganti rugi kanggo tumbas sing digawe saka referring pranala. Rebates Fitness yaiku peserta program Amazon Associates LLC Associates, sawijining program iklan afiliasi sing dirancang kanggo nyedhiyakake sarana kanggo situs kanggo entuk biaya iklan dening iklan lan ngubungake menyang Amazon.com. Deleng "Kebijakan Privasi"Saran kanggo iklan liyane, apa wae iklan sing disedhiyakake dening Google, Inc., lan perusahaan afiliasi bisa dikontrol nganggo cookie, cookie iki ngidini Google nampilake iklan miturut kunjungan sampeyan menyang situs iki lan situs liyane sing nggunakake layanan iklan Google.