Home » Treadmills » Proform » Proform Performance 600i Treadmill on Sale for $ 799

Proform Performance 600i Treadmill on Sale for $ 799

Sistem Decimator Lemak

2016 Proform Treadmill Deal

Proform Performance 600i Treadmill dianyaraké kanggo $ 799 saka ProForm.com kanggo Limited Time Only!

Proforma Kinerja 600i

Fitur 600i Kinerja:

- Motor: 2.75 CHP Mach Z ™ Motor Komersial

- Incline: 0 - 12% Incline Range

- Cushioning: ProShox Cushioning karo 4 Shock Absorbers

- Sabuk: 20 "x 60" Sabuk Treadmill

600i Console

- Aplikasi Workout 22 Bintang iFit Teknologi

- Penggemar CoolAire Workout

- 325 Lb. Kapasitas Bobot

- Jejer: 59.25 "x 36.63" x 79.62 "

Warranty:

- Frame Lifetime & Warranty Motor

- 2-Year Parts Warranty

- 1-Year Labor Warranty ~ Cathetan: Warranty Lifetime Berkait karo Hayat Pembelian Asli Mung

Shipping:

Proform iki saiki ngijini FREE SHIPPING ing Unit kanggo Wektu Limited Mung

Klik kene kanggo Tuku Proforma Performance 600i Dina Dina iki Kanggo Mung $ 799 saka Proform.com! Yen Sampeyan Nggolek Unit Beda, Priksa ProForm Treadmills Bagean ing situs web sing


Tabungan gedhe ing ProForm.com

Rega jual $ 799 kanggo treadmill Proform Performance 600i sah saka 1 / 5 / 16. Rega lan kasedhiyan kanggo menehi hasil treadmill bisa diganti. Saben rega sing sampeyan bayar ing Proform.com ing wektu tuku bakal ditrapake ing urutan sampeyan

Ninggalake a Reply

Kebijakan Privasi / Pengungkapan Affiliate: Situs web iki bisa entuk ganti rugi kanggo tumbas sing digawe saka referring pranala. Rebates Fitness yaiku peserta program Amazon Associates LLC Associates, sawijining program iklan afiliasi sing dirancang kanggo nyedhiyakake sarana kanggo situs kanggo entuk biaya iklan dening iklan lan ngubungake menyang Amazon.com. Deleng "Kebijakan Privasi"Saran kanggo iklan liyane, apa wae iklan sing disedhiyakake dening Google, Inc., lan perusahaan afiliasi bisa dikontrol nganggo cookie, cookie iki ngidini Google nampilake iklan miturut kunjungan sampeyan menyang situs iki lan situs liyane sing nggunakake layanan iklan Google.