Home » Kebijakan Privasi

Kebijakan Privasi



Rebate Fitness njupuk privasi panjenengan kanthi serius. Kebijakan privasi iki nggambarake informasi pribadhi apa sing dikumpulake lan cara nggunakake. Ndeleng iki privasi kawicaksanan sepisanan kanggo mangerteni luwih lengkap babagan kebijakan privasi ing umum.

Koleksi Informasi Rutin

Kabeh server web nglacak informasi dhasar babagan pengunjung. Informasi iki kalebu, nanging ora diwatesi, alamat IP, rincian browser, timestamp lan kaca sing dirujuk. Ora ana informasi sing bisa ngenali pengunjung tartamtu menyang situs iki. Informasi kasebut dilacak kanggo tujuan administrasi lan pangopènan rutin.

Cookies lan Beacons

Yen perlu, Rebates Fitness nggunakake cookie kanggo nyimpen informasi babagan pilihan pengunjung lan sajarah supaya luwih apik ngawula pengunjung lan / utawa saiki pengunjung karo disesuaikan isi.

Mitra iklan lan pihak katelu liyane uga nggunakake cookie, skrip lan / utawa beacon web kanggo ngrekam pengunjung menyang situs kita supaya bisa nampilake iklan lan informasi migunani liyane. Pelacakan kuwi rampung langsung dening pihak katelu liwat server dhewe lan tundhuk kabijakan privasi dhewe.

Ngontrol Privasi Sampeyan

Elinga yen sampeyan bisa ngganti setelan browser kanggo mateni cookie yen sampeyan duwe masalah privasi. Nonaktifkan cookie kanggo kabeh situs ora dianjurake amarga bisa ngganggu nggunakake sawetara situs. Pilihan sing paling apik yaiku kanggo mateni utawa ngaktifake cookie kanthi per situs. Hubungi dokumentasi browser kanggo instruksi babagan carane mblokir cookie lan mekanisme nelusuri liyane. Daftar iki manajemen privasi browser web pranala bisa uga migunani.

Cathetan khusus babagan Google Advertising

Sembarang iklan sing dilayani dening Google, Inc., lan perusahaan afiliasi bisa dikontrol nganggo cookie. Cookies iki ngidini Google nampilake iklan miturut kunjungan sampeyan menyang situs iki lan situs liyane sing nggunakake layanan iklan Google. Sinau carane milih metu saka panggunaan cookie Google. Kaya kasebut ing ndhuwur, apa wae pelacakan sing dilakokke Google liwat cookie lan mekanisme liya tundhuk kabijakan privasi Google.

Informasi Kontak

Masalah utawa pitakonan babagan kebijakan privasi iki bisa diarahake menyang fitnessrebates@yahoo.com kanggo klarifikasi maneh.


Pengungkapan Affiliate:

Situs web iki bisa nompo kompensasi kanggo tumbas. Pemilik website iki, www.fitnessrebates.com, minangka peserta Amazon Associates, Linkshare, lan Program Affiliate CJ.com, sing dirancang kanggo nyedhiyakake sarana situs kanggo entuk biaya iklan kanthi ngubungake produk utawa layanan.

Pengungkapan Sambungan Material:

Sawetara tautan ing kiriman kita iku "pranala afiliasi." Iki tegese yen sampeyan ngeklik tautan lan tuku item / layanan, situs iki bisa nampa komisi afiliasi. Paugeran iki bisa nggunakake piranti lunak ranging pihak katelu. Iki tegese yen sampeyan ngeklik link banjur pindhah menyang situs sing diasilake, cookie bakal disetel ing browser web sing bakal nyebabake situs web iki nampa komisi "yen" sampeyan tuku produk ing mburi liyane.

Preduli, FitnessRebates.com mung nyaranake produk utawa layanan sing kita pracaya bakal nambahake nilai kanggo para nonton kita. Kita ngumumake iki miturut 16 CFR Komisi Federal Trade, Part 255: "Pandhuan babagan Gunakake Endorsements lan Testimoni."

Pemberitahuan Informasi Penggabungan Amazon:

Rebates Fitness yaiku peserta program Amazon Associates LLC Associates, sawijining program iklan afiliasi sing dirancang kanggo nyedhiyakake sarana kanggo pamilik situs web kanggo entuk biaya iklan dening iklan lan ngubungake menyang amazon.com lan situs web liyane sing mungkin berafiliasi karo Amazon Service LLC Associates Program

CJ, ShareASale, Keterangan Pengumuman Clickbank Affiliate:

Rebate Fitness melu ing program afiliasi CJ (Komisi Junction), ShareASale, lan Clickbank, lan bisa dibayar yen sampeyan tuku produk / layanan utawa dhaptar kanggo tawaran sawise ngeklik link afiliasi saka situs web Fitness Rebates. Cathetan: Komisi Junction & program affiliate ShareASale nyedhiyakake nomer akeh produk lan layanan saka akeh perusahaan sing beda.

DoubleClick Dart Cookie:

Google, minangka vendor pihak katelu, nggunakake cookie kanggo nglayani iklan ing www.fitnessrebates.com. Google nggunakake cookie DART ngijini kanggo ngawula iklan kanggo pangguna adhedhasar kunjungan menyang www.fitnessrebates.com lan situs liyane ing Internet. Pangguna bisa milih metu saka panggunaan cookie DART kanthi ngunjungi kebijakan privasi iklan lan isi Google ing URL ing ngisor iki - http://www.google.com/privacy_ads.html

Informasi email

Yen sampeyan milih cocog karo kita liwat email, kita bisa nyegah isi pesen email sampeyan bebarengan
alamat email lan respon kita. Kita nyedhiyakake pangayoman sing padha kanggo komunikasi elektronik sing kita gunakake ing pangopènan informasi sing ditampa online, mail lan telpon. Iki uga ditrapake nalika sampeyan ndhaftar kanggo situs web kita, mlebu liwat formulir sing nggunakake alamat email utawa nggawe tuku ing situs iki. Kanggo informasi luwih lengkap ndeleng kawicaksanan email ing ngisor iki.

Apa Kita Gunakake Informasi sing Nyedhiyani Kanggo Kita?

Secara umum, kita nggunakake informasi pribadhi kanggo tujuan ngelola kegiatan bisnis kita, nyedhiyakake
layanan pelanggan lan nggawe item lan layanan liyane sing kasedhiya kanggo pelanggan lan calon pelanggan.

Kita ora bakal bisa nggolek informasi pribadi babagan sampeyan nalika ngunjungi kita
situs, kajaba sampeyan milih nyedhiyakake katrangan kasebut kanggo kita, utawa informasi kasebut bakal didol utawa digunakake
ditransfer menyang pihak katelu sing ora ana hubungane tanpa persetujuan pangguna ing wektu pangumpulan.

Kita bisa nyampekno informasi nalika dipeksa kanthi sah, kanthi tembung liya, nalika kita, kanthi pracaya, pracaya yen hukum mbutuhake utawa kanggo pangayoman hak hukum kita.

Kebijakan email

We are committed to keeping your e-mail address confidential. Kita ora ngedol, nyewa, utawa nyewa dhaptar langganan kita
kanggo pihak katelu, lan kita ora bakal menehi katrangan pribadi marang pihak katelu, pemerintah
agensi, utawa perusahaan sawayah-wayah, sawayah-wayah kanthi tanpa meksa nindakake hukum.

Kita bakal nggunakake alamat e-mail kanggo nyedhiyani informasi pas wektune babagan situs web iki lan barang / layanan liyane sing uga dadi kasengsem marang sampeyan.

Kita bakal njaga informasi sing dikirim liwat e-mail miturut hukum federal sing ditrapake.

Compliance CAN-SPAM

Ing saluyu karo Undhang-undhang CAN-SPAM, kabeh email sing dikirim saka organisasi kita kanthi jelas bakal ngandhani e-mail kasebut
lan nyedhiyakake informasi sing jelas babagan cara ngirim kontak. Kajaba iku, kabeh pesen e-mail uga bakal kalebu
informasi ringkes carane mbusak dhewe saka mailing list supaya sampeyan ora nampa email luwih akeh
komunikasi saka kita.

Pilihan / milih-metu

Situs iki menehi pangguna kesempatan kanggo milih ora nampa komunikasi saka kita lan mitra kita kanthi maca
instruksi unsubscribe dumunung ing ngisor kabeh e-mail sing ditampa saka kita kapan wae.

Pangguna sing ora pengin nampa newsletter utawa materi promosi bakal bisa milih metu
komunikasi kanthi ngeklik tautan langganan langganan ing e-mail.

Ninggalake a Reply

Kebijakan Privasi / Pengungkapan Affiliate: Situs web iki bisa entuk ganti rugi kanggo tumbas sing digawe saka referring pranala. Rebates Fitness yaiku peserta program Amazon Associates LLC Associates, sawijining program iklan afiliasi sing dirancang kanggo nyedhiyakake sarana kanggo situs kanggo entuk biaya iklan dening iklan lan ngubungake menyang Amazon.com. Deleng "Kebijakan Privasi"Saran kanggo iklan liyane, apa wae iklan sing disedhiyakake dening Google, Inc., lan perusahaan afiliasi bisa dikontrol nganggo cookie, cookie iki ngidini Google nampilake iklan miturut kunjungan sampeyan menyang situs iki lan situs liyane sing nggunakake layanan iklan Google.