Home » blog » Cara Ngontrol Ngidam Gula lan Rintangan Leptin Mbalikake

Cara Ngontrol Ngidam Gula lan Rintangan Leptin Mbalikake

Otot Maximizer

Akeh wong ing saindenging jagad tahan tahan leptin, lan akeh sing ora ngerti. Rencana diet modern umume faktor penting. Mangan akeh gula, pari-parian, lan panganan sing wis diproses nyebabake sel lemak sampeyan kanggo ngombe awak nganggo leptin. Nindakake biasane, lan awak adaptasi kanthi tahan leptin.

Cara Ngontrol Ngidam Gula

Proses iki uga bisa ditindakake kepiye carane wong bisa tahan karo insulin. Sampeyan bakal krasa lara, lemu, lan keluwen kabeh - sanajan sampeyan lagi mangan luwih saka kebutuhan awak. Yen sampeyan pengin ngidam panganan lan sampeyan terus-terusan ngawasake jajanan liyane kanggo ombak sampeyan nganti wektu mangan, mula ana kemungkinan tahan karo leptin.

Ora ana kendhali panganan sing ngendhaleni (kepengin banget kanggo panganan sing ora sehat) ana gejala ketahanan leptin. Kita maringi pitunjuk manawa sampeyan nyoba ngonsumsi dhaharan sampeyan supaya paling ora ana patang jam ing antarane, lan aja nganti golek panganan. Yen angel kanggo sampeyan, ana kemungkinan gedhe sampeyan tahan leptin. Pengurangan turu lan ora mangan cukup bisa disalahake uga kanggo resistensi leptin.

Yen sampeyan lagi mangan lan nyoba ngurangi bobote kanthi cepet, iki bisa nyandhang resistensi leptin kanthi cara sing akeh banget. Apike banget kanggo nggambarake intake kalori kanthi dramatis nalika nyoba nyuda bobot. Nanging, kapan wae watesan kalori ekstrem bisa mundur, nyebabake awak adaptasi kanthi mungkasi dadi luwih tahan kanggo leptin. Iki amarga kasunyatane sawise modifikasi kalori sing tiba, awak nindakake kabeh kanthi kekuwatan supaya bisa disimpen. Iki dumadi kanggo akeh wong kanthi ora sengaja nalika nyoba ngganti menyang diet Paleo sing luar biasa.

Kombinasi stres dhuwur lan ora cukup turu ngluwihi tingkat kortisol lan hormon sampeyan. Luwih akeh kortisol nyebabake stres, lan luwih turu, ndadékaké siklus ganas sing sabenere padha: kesehatan sing ala. Yen sampeyan ora njupuk tindakan kanggo ngatasi stres, utawa turu paling ora 7 nganti wolung jam turu saben wengi, sampeyan lagi tumindak ora adil. Tingkat kortisol sing dhuwur nyebabake resistensi leptin, lan yen ora dikendhaleni, bisa nyebabake obesitas, peradangan, lan penyakit jantung sing saya tambah.

Ngidam Panganan Sareng Kanthi Hack Air GanjilYen sampeyan mung nggunakake kakehan gula, mula iki bisa dadi salah sawijining aspek utama kanggo resistensi leptin sampeyan. Gula bisa mbebayani kanggo kesehatan sampeyan ing pirang-pirang cara. Ana mung bab gula sing pancing kita lan terus dirasakake maneh. Apa kita seneng utawa ora gula duwe pengaruh utama kanggo kita. Yen sampeyan maca iki umume sampeyan ngerteni, lan duwe pengalaman sing kawitan, sing narik kawigaten kasebut. Gula ora mung confectionery, iku wajib; ora ana sing nolak sawise "mung siji" produk sugary ..

Kita diwenehake pirang-pirang alesan karep gula: sirkuit otak sing disenengi, kekurangan mineral, kekurangan mineral, parasit usus, kekurangan gizi, rencana diet sing ora seimbang, tingkah laku sing ora biasa, uyah, ngubur masalah emosi, kurang turu, stres ... lan sing dikarepake. kurang disiplin. Kita ora ilang sebab amarga kecanduan karo gula, nanging ngerti ora cukup kanggo ngganti kita utawa tumindak kita. Yen ngerti cukup, kita bakal menang medali emas lan bintang emas ing saben lokasi urip. Yen ana apa-apa, ngerti mung dadi luwih ala ... kita ngerti luwih becik kenapa aku ora nglakoni sing luwih apik? Pangertosan pungkasane dadi faktor liyane kanggo kita rumangsa ora apik kanggo awake dhewe.

Tumindak sabanjure kanggo mangertos yaiku nyoba lan golek solusi kanggo. Kita njupuk prakara dhewe lan gaweyan kanggo mateni ngalih gula sing mateni kanggo urip. Iki ora proses nglarani, lan mung nalika kita rumangsa ana kedadeyan supaya bisa ngilangi kita lan kita wis dadi misi kanggo golek gula sing bisa ditemokake lan diwiwiti.

Nalika kita milih target katergantungan gula, kita nyerang gula dhewe, kita ngresiki pawon, mbuwang omah kabeh barang lan nyatakake mungsuh mungsuh. Lan iki apik ... kajaba ora bisa mlaku. Nalika ngembangake rencana tumindak kaya mangkene, kita nindakake tumindak sing adoh banget lan ngatasi pandhuan sing salah. Kita ora ngatasi apa sing tenanan.

Rahasia kasebut: target masalah sejatine, dudu efek samping. Lan karep gula minangka efek sisih, dheweke dadi tandha masalah nyata, lan tandha-tandha ngobati ora bakal dadi masalah. Siji-sijine cara kanggo ngowahi modhifikasi sing bener lan dawa yaiku kanggo ngatasi panyebab cracings gula sing mbebayani iki ... Yen ora mung mbuwang wektu lan nyiyapake dhewe kanggo golek gula liyane ing mangsa ngarep.

Apa sababe sababe? Iku resistensi leptin sing kita rembugan sadurunge. Salah siji cara kanggo ngontrol hawa gula lan ketahanan leptin sing mbalikke yaiku leptitox suplemen alami, yaiku campuran 22 kabeh bahan aktif alami sing ngatasi awak sampeyan kanggo mbalikake resistensi leptin lan efek. Tambahan Leptin ResistanceNalika resistensi leptin ana ing awak kita duwe sistem kesalahan. Kerusakan kasebut bakal ngasilake gejala masalah. Ora mung resistensi ketahanan leptin, nanging ngasilake hawa-nepsu! Yaiku resep kanggo bencana! Ora mung sampeyan bakal keluwen, nanging sampeyan pengin nganggep jinis panganan sing paling awon ...

Kita bisa uga nyalahake kabeh liyane ing srengenge amarga ora bisa mandheg tekan cookie, sabanjure resistensi leptin. Yen sampeyan pengin ndeleng gerakan lan owah-owahan asli, sampeyan kudu target resistensi leptin lan nindakake soko kanggo "ndandani".

Leptitox minangka cara kanggo ngrampungake masalah resistensi leptin sing saya tambah, amarga mikir yen wis diprodhuksi kanggo target lan ngarahake. Leptitox minangka campuran ramuan terpilih 22, asam amino lan vitamin kanthi kemampuan kanggo mbantu awak ngatasi panyebaran leptin asli. Iki bakal ngganti apa wae sing sampeyan ngerteni babagan ngebotake bobot awak.

Bahan 22 ing Leptitox kolaborasi kanggo nindakake prekara 3: bantu detoks awak, ngontrol hawa ngelu lan ningkatake bobot awak sing sehat. Dosis saben dina yaiku pil 2 sing dijupuk sapisan dina, lan disaranake njupuk kapsul 2-20 sawetara kapsul sadurunge mangan. Yen sampeyan anyar kanggo njupuk suplemen, kita kudu menehi tandha weker ing telpon kanggo nulungi sampeyan supaya sadurunge mangan.

Yen sampeyan ragu-ragu babagan mriksa produk iki, Leptitox nggunakake dhuwit bali bali 60 dina kanthi lengkap, yen sampeyan ora duwe apa-apa sing ilang yen suplemen iki ora bisa digunakake. Pesenan Leptitox dina iki lan coba dhewe.

Ninggalake a Reply

Kebijakan Privasi / Pengungkapan Affiliate: Situs web iki bisa entuk ganti rugi kanggo tumbas sing digawe saka referring pranala. Rebates Fitness yaiku peserta program Amazon Associates LLC Associates, sawijining program iklan afiliasi sing dirancang kanggo nyedhiyakake sarana kanggo situs kanggo entuk biaya iklan dening iklan lan ngubungake menyang Amazon.com. Deleng "Kebijakan Privasi"Saran kanggo iklan liyane, apa wae iklan sing disedhiyakake dening Google, Inc., lan perusahaan afiliasi bisa dikontrol nganggo cookie, cookie iki ngidini Google nampilake iklan miturut kunjungan sampeyan menyang situs iki lan situs liyane sing nggunakake layanan iklan Google.