Home » blog » Simpen Kesehatan & Fitness New Years Resolutions with Savings.Com

Simpen Kesehatan & Fitness New Years Resolutions with Savings.Com

Kanthi pungkasan Januari bakal ana pungkasan resolusi Taun Anyar. Kita kabeh wis ana: sampeyan miwiti 2019 kanthi cathetan sing kuwat, janji bisa kerja luwih keras lan mangan luwih apik lan maca buku liyane. Nanging dumadakan, iku Februari. Rezim ketat wis tilar donya, akhir minggu Super Bowl nyedhaki, lan piye wae sampeyan tiba langsung bali menyang tangan welasan saka lawas sampeyan.

Yen sing dingerteni, aja padha sumelang. Sampeyan isih duwe wektu kanggo munggah kanggo taun paling apik.

Nguripake resolusi 2019 menyang gol sing cetha.

Nggoleki kesehatan lan nggoleki tujuan fitness sampeyan bisa njupuk pulsa ing dompet sampeyan. Vitamin lan suplemen, panganan seger lan anggota gym wiwit entuk larang, utamane yen promosi taun anyar entek.

Motivasi uga garing. Sepeda olahraga sampeyan bisa uga aran kaya ngipat-alap, lan treadmill bisa uga diwiwiti kanthi sethithik.

Kita duwe sawetara solusi sing prasaja sing bakal luwih gampang nemokake kapercayan lan tetep dadi kabutuhan anyar - tanpa mbebasake bank.

Coba dosis sing anyar.

Macem-macem iku rempah-rempah gesang, kaya sing dikandhakake, lan uga kanggo latihan sampeyan. Yen rutinitas pilates sampeyan mulai ngrasakake, nyoba ngganti kanthi esuk kickboxing utawa yoga panas wae.

Sampeyan bakal kagum apa tantangan fitness anyar bisa kanggo nambah nada otot, lan tekadmu.

Njaluk njaba.

Supaya apa yen wis dadi salah sijine musim dingin ing sajarah anyar? Aja ngalami cuaca sethithik supaya sampeyan ora ngupayakake tujuan aktif. Priksa iki nilai saka merek pindah sing padhet kaya MountainWarehouse lan Campmor, ing ngendi sampeyan bisa nemokake sepasang ski, tentara tahan cuaca utawa jas athletik sing sampurna kanggo njaga sampeyan, ora ketompo musim.

Nggoleki kekuatan smartwatch.

Kadhangkala, kita butuh push saka teknologi. Nalika gadget gelang sampeyan ora mung bisa ngomong wektu, nanging ngetutake denyut jantung, langkah-langkah saben dina, tingkat aktivitas lan pangeling sampeyan, sampeyan bakal nambah motivasi kanggo njaluk obah lan tetep fokus ing perjalanan kebugaran sampeyan.

Kita Panuntun Tuku Kesehatan & Wellness menehi sampeyan jumpstart kanggo mbantu sampeyan nggayuh tujuan 2019, kanthi gear paling dhuwur ing nilai paling apik.

Nggawe game gear sampeyan.

Kurang apik sandhangan atletik entuk sampeyan? Owah-owahan sederhana kaya nuju padhang karo nganggo pasangan sepatu anyar utawa nambahake tank anyar kanggo rotasi sampeyan bisa nambah motivasi sampeyan.

Mungkasi metu amben tanpa ndemek tundha lan nggagas gym. Sampeyan bisa nyimpen klambi gedhe-dhuwur ing dhuwur, sanajan sampeyan katon kaya yuta dolar. Goleki, entuk kue lan mangan (banget, meh).

Nganyari soundtrack sampeyan.

Apa sampeyan ngerti sing musik nyebabake jangkah olahraga? Sampeyan kudu miwiti warmup watara 120 bpm-think "Billie Jean" dening Michael Jackson-banjur ganti irama sampeyan gumantung ing aktivitas sampeyan, wiwit 130-160 bpm kanggo cocog jangkahmu.

Lagu sing luwih cepet bisa ndadekake sampeyan bisa ngrekam wektu ngrekam saben dina, nalika lagu sing kuat lan cepet bisa mbantu konsentrasi ing bobot awak lan mbangun kekuatan inti. Refresh musik sampeyan, refresh mindset sampeyan.

Nggolek ide liyane? Savings.com nduweni pilihan kupon lan rebate sing tansah dianyari kanggo nyimpen dompet lan resolusi panjenengan.

Ninggalake a Reply

Minggu Diet 3

Kebijakan Privasi / Pengungkapan Affiliate: Situs web iki bisa entuk ganti rugi kanggo tumbas sing digawe saka referring pranala. Rebates Fitness yaiku peserta program Amazon Associates LLC Associates, sawijining program iklan afiliasi sing dirancang kanggo nyedhiyakake sarana kanggo situs kanggo entuk biaya iklan dening iklan lan ngubungake menyang Amazon.com. Deleng "Kebijakan Privasi"Saran kanggo iklan liyane, apa wae iklan sing disedhiyakake dening Google, Inc., lan perusahaan afiliasi bisa dikontrol nganggo cookie, cookie iki ngidini Google nampilake iklan miturut kunjungan sampeyan menyang situs iki lan situs liyane sing nggunakake layanan iklan Google.