Home » blog » A Guide to Proform Treadmills

A Guide to Proform Treadmills

Sistem Decimator Lemak

Jeneng merek treadmill ProForm diprodhuksi dening ICON Health and Fitness. ICON Health and Fitness adalah perusahaan sing adhedhasar Utah sing musatake manufaktur peralatan olahraga. ICON Health & Fitness nduweni sawetara merek treadmill tambahan kalebu NordicTrack, Healthrider, lan Freemotion. Sampeyan bakal sok dong mirsani sing unit treadmill saka saben merek padha banget identik yen sampeyan mbandhingake model saka saben merek.

Jeneng merek ProForm wis nambah drastis sajrone pirang-pirang taun. Padha tambah apik yen treadmill ProForm iku treadmill sing diakoni saka Boston Marathon. Elingake manawa ana sing akeh treadmills ing jeneng merek iki. Efisiensi, daya tahan, lan rega sing beda-beda gumantung banget.

ProForm nduweni maneka warna treadmill kanggo 2016. Seri Power fitur treadmill sing biaya $ 999 dadi $ 1999. Steeper inclines kasedhiya ing Seri PRO lan Boston Marathon Series Nanging Unit iki bakal biaya liyane. Boston Marathon Treadmills yaiku mesin paling canggih ProForm. Iki ditrapake kanggo atlit sing mlaku nganti jam ing wektu sing padha.

ProForm Marathon Treadmills

Boston Marathon Treadmill

Marathon treadmills iku pilihan ProForm paling larang. Iku kuat lan tahan lama kanggo ndhukung mil menit 4. Iki kalebu program latihan maraton kanggo pemula sajrone atlet ndhuwur. Pemilik saka Boston Marathon Treadmill bisa nemu bantalan sing luwes, lendhut otomatis lan mundhut, lan uga latihan video definisi tinggi sing difilmkan ing balapan ing Boston. Latihan ditampilake ing layar warna "10".

Varietas 2 yaiku Boston Marathon Treadmill 3.0 lan Boston Marathon Treadmill 4.0. 4.0 duweni teknologi SpeedRing. SpeedRing iku kontrol kacepetan bebas tangan sing nyebabake layanan Bluetooth.

Proform Thinline Treadmills

ProForm ndadekake treadmill unik. Model meja treadmill yaiku ProForm Thinline lan ProForm Thinline Pro. Unit sing luwes iki bisa digunakake karo tablet utawa komputer laptop.

Ora kaya akeh treadmills meja, saben treadmill ProForm duwe trek wiyar lan dikemas kanthi fitur kalebu incline / decline, 30 kanggo app latihan 40, lan teknologi iFit.

Proform Sport Series Treadmills

Seri ProForm Sport ngandhut wong sing lagi nggoleki peralatan olahraga sing luwih terjangkau. Akeh dek dek 60 "dawa lan saben treadmill yaiku SpaceSavers. Treadmill SpaceSaver bisa dilebokake vertikal kanggo nggedhekake spasi lantai. Treadmill Series Proform Sport duweni 12% lan iFit aktif. Keanggotaan iFit bisa didol kanthi kapisah. Motor iki treadmills Range saka 2.75 kanggo 3.5 HP.

Proform Performance Series

Seri kinerja Proform kalebu sawetara unit. Motor ing unit iki mulai saka 2.0 nganti 2.75 CHP. Unit-unit ing seri kinerja wis cedhak saka 10-12%.

Deck ing unit kasebut luwih cendhek yen model Proform luwih dhuwur. Akeh dek ing seri kinerja yaiku 55 "dawa. Treadmills iki bisa diwiwiti saka $ 400- $ 800. Umumé babar pisan unit iki minangka bagéan taun lan setahun kerja.

Proform Power Treadmills

Treadmills ProForm Power Series minangka langkah munggah saka Series Performance. Treadmills katon padha, nanging jaminan luwih maneh. Ing Daya 1495 ndadékaké Seri Daya. Duwe incline lan decline, 10 "layar demek, program latihan ing 34 lan ngawasi denyut jantung nirkabel. Bagian ing sawetara treadmill daya dijamin kanggo 5 taun. Diregani ing $ 1500, daya 1495 minangka salah sawijining nilai ProForm paling apik kanggo prodhuk treadmill ngarep sing umum. Saben treadmill ing seri daya nduweni motor 3.0 utawa 3.5 CHP, trek 20 "x 60" lengkap, lan 15% otomatis. Saben seri daya isi isi-siap.

Proform Treadmills Pro

ProForm Pro Series fitur teknologi leading Proform ing sanjabane lineup treadmill Marathon. Ana 4 treadmills ing seri iki. Ing motor saka Proform Pro seri akeh saka 3.5 kanggo 4.25 CHP. Seri treadmills Pro fitur fitur incline 15% saliyane -3% Kurangé populasi. Treadmills iki uga kompatibel. Treadmill paling mahal ing seri Pro yaiku treadmill Pro 900. Treadmill Pro 900 bubar dianyari kanggo 2016 lan nduweni fitur "touchscreen 10".


Tabungan gedhe ing ProForm.com

Bab sing becik babagan Proforma yaiku sing menehi treadmills supaya pas karo anggaran apa wae. Prices mulai saka $ 399 dadi $ 3999. Yen dadi pelari apik, sampeyan bisa milih model dhasar utawa sing luwih apik. Paling proform treadmills bisa dilapisi munggah. Sabuk treadmill anyar Proform sing banget apik bantalan kanggo deflect kejut. Sawetara model luwih larang malah ngidini sampeyan ngaktifake bantalan kanggo nyimulasikake latihan ruangan. Layanan jaminan proforma beda-beda saben ton. Treadmill marathon bisa nutupi bagian nganti 6 taun. Sawetara model loropaken anggaran ananging mung teka karo garansi tenaga kerja 90-dina supaya nggawe sampeyan nggawe omahmu sadurunge arep milih treadmill Proform.

Ninggalake a Reply

Kebijakan Privasi / Pengungkapan Affiliate: Situs web iki bisa entuk ganti rugi kanggo tumbas sing digawe saka referring pranala. Rebates Fitness yaiku peserta program Amazon Associates LLC Associates, sawijining program iklan afiliasi sing dirancang kanggo nyedhiyakake sarana kanggo situs kanggo entuk biaya iklan dening iklan lan ngubungake menyang Amazon.com. Deleng "Kebijakan Privasi"Saran kanggo iklan liyane, apa wae iklan sing disedhiyakake dening Google, Inc., lan perusahaan afiliasi bisa dikontrol nganggo cookie, cookie iki ngidini Google nampilake iklan miturut kunjungan sampeyan menyang situs iki lan situs liyane sing nggunakake layanan iklan Google.