Home » blog » Takon dhewe Sampeyan Apa Iku?

Takon dhewe Sampeyan Apa Iku?

Sapa sing ngandhani yen ana fix cepet utawa mukjizat sing bakal ngidini sampeyan nggoleki super tipis kanthi ora ana gaweyan.

Apa sampeyan krungu? Padha ngapusi kowe.

Bebener iki, ana pancen ora mbenerake cepet utawa ajaib nalika nerangake bobot awak. Ana akeh alat sing bisa ditambah menyang Arsenal: Panganan sing apik. Peralatan latihan. Tambahan. Banyu. Iki kabeh bakal mbantu sampeyan, nanging ora ana siji wae sing dadi mukjizat utawa tetep cepet. Bebener iki, mung ana siji tombol kanggo kalah bobot lan tetep mati. Mung siji alat sampeyan kudu duwe supaya bisa sehat. Sampeyan ora bisa tuku. Ora teka ing wangun pil. Sampeyan ora bisa njaluk kasebut ing infomersial. Bebener iki, sampeyan wis duwe, saiki, nalika maca iki.

Iku antarane kupingmu.Apa Sampeyan Iku Worth

Otakmu. Ing bab mung nguripake sampeyan mundur saka mundhut bobot lan gaya urip sing sehat, pikiranmu. Iku sing ngandhani yen sampeyan pancene bener kudu sing mbiyantu liyane saka kentang mashed. Iku bab sing ngandhani yen sampeyan lagi kesel banget kanggo njaluk kursi lan ngleksanani. Iku sing ngandhani yen sampeyan bakal gagal.

Nanging, otakmu uga dadi perkara sing bakal ngomong yen sampeyan bisa BISA, supaya sampeyan ora kudu mangan cupcake kuwi, sing bakal ngandhani yen sampeyan bisa minggat penerbangan tangga kasebut. Otak sampeyan uga bakal ngandhani yen sampeyan pantes ... yen sampeyan nglatih otak kanggo ngidini rembugan poto sing positif. Mundhut bobot mung ditampa nalika sampeyan ngidini pikiranmu kanggo nyadari yen sampeyan pantes dadi seneng lan sehat. Otakmu minangka jawaban ajaib kanggo perjuangan bobot awak.

Dadi, takon dhewe: Apa sampeyan worth?

Ninggalake a Reply

Kebijakan Privasi / Pengungkapan Affiliate: Situs web iki bisa entuk ganti rugi kanggo tumbas sing digawe saka referring pranala. Rebates Fitness yaiku peserta program Amazon Associates LLC Associates, sawijining program iklan afiliasi sing dirancang kanggo nyedhiyakake sarana kanggo situs kanggo entuk biaya iklan dening iklan lan ngubungake menyang Amazon.com. Deleng "Kebijakan Privasi"Saran kanggo iklan liyane, apa wae iklan sing disedhiyakake dening Google, Inc., lan perusahaan afiliasi bisa dikontrol nganggo cookie, cookie iki ngidini Google nampilake iklan miturut kunjungan sampeyan menyang situs iki lan situs liyane sing nggunakake layanan iklan Google.