Home » blog » 9 Cara Sampeyan bisa Nggawe Sistem Kekebalan Sampeyan Sajrone Pandemi

9 Cara Sampeyan bisa Nggawe Sistem Kekebalan Sampeyan Sajrone Pandemi

Flat Belly Fix

Ana akeh berita clame babagan COVID-19. Nanging, pangertosan dhasar yaiku penyakit pernapasan iki bisa nyebabake pati ing wong sing duwe sistem kekebalan sing luwih lemah utawa ana masalah kesehatan liyane.

Dadi, ora kaget yen mayuta-yuta wong wis ngupayakake babagan kesehatan lan pengin nambah sistem kekebalan awak. Yen sampeyan ngetrapake prosedur sing dibutuhake, kabar apik yaiku sampeyan bisa njaga pertahanan awak ing wektu sing cendhak.

Mungkasi Coronavirus Cara Nggawe Sistem Kekebalan Sampeyan Sajrone Pandemi

Ing ngisor iki 9 cara sing nuduhake sampeyan bisa ngundhakake sistem kekebalan awak nalika ana pandemi! 9 tips kiasan nambah kekebalan iki bakal nyedhiyakake pinggir pandemik iki.

1. Vitamin C

Kabeh kita ngerti yen iki minangka vitamin sing paling disaranake kanggo ngatasi selesma lan ngindhari flu. Nanging awak manungsa ora duwe kemampuan kanggo nyimpen vitamin C. Dadi, sampeyan kudu njupuk tambahan vitamin C saben dina. Bisa uga dadi tablet sing bisa dikunyah, gusi, utawa jinis sing larut ing banyu kayata emergen-C.


Sajrone wektu sing mbebayani iki, sampeyan luwih becik njupuk dosis saben dina kanthi suplemen, tinimbang nyoba ngrampungake kabutuhan saben dina kanthi nyusoni jus oranye utawa ngganggu brokoli.

2. seng

Mineral sing gampang diabaikan, seng duwe akeh keuntungan. Awak sampeyan ora bisa ngasilake. Sampeyan kudu nggunakake kanthi proaktif.

Sampeyan bisa kanthi gampang tuku suplemen seng saka toko kesehatan online utawa offline. Cukup persentase saben dina kudu njaga tingkat kesehatan sing optimal.

Zinc bakal mbantu ningkatake sistem kekebalan awak, nyuda peradangan, nyepetake penyembuhan lan nyuda resiko penyakit sing ana gandhengane karo umur. Iki penting banget saiki amarga wong sing luwih tuwa luwih gampang cOVID-19.


3. Probiotik

Probiotik bakal ningkatake kesehatan usus lan minangka akibat, resistensi sampeyan bakal luwih kuat. Iki mbantu nggawe produksi antibodi lan uga nyuda masalah kesehatan ambegan. Sampeyan pengin pengin probiotics akeh.

Yogurt, miso, kombucha, kimchi lan tempeh yaiku probiotik sing apik kanggo kalebu ing panganan sampeyan.

4. Tambahan Minyak Bawang Putih

Bawang putih minangka booster kekebalan, lan allicin sing kalebu nduwe sifat medis. Bawang putih minangka salah sawijining panganan sing paling efektif lan bisa nggumunake kanggo ngindhari penyakit lan nambah kesehatan umum.

Sampeyan bisa entuk sawetara saka toko kesehatan lan njupuk kapsul utawa 2 saben dina. Nalika mangan bawang putih apik, suplemen luwih gampang lan luwih apik amarga sampeyan kudu njupuk bawang putih supaya entuk jumlah allicin sing padha karo kapsul.


Sampeyan nyoba nglawan COVID-19, dudu Dracula. Pil sing gampang ngulu.

5. Latihan

Mandhiri dhewe ora ateges hibernasi. Olahraga bakal ningkatake kekebalan sampeyan kanthi nyedhot sirkulasi getih lan nambah kekuatan lan ketahanan sampeyan.

Sanajan sampeyan macet ing omah, ana akeh latihan ing omah sing bisa dilakoni kanggo latihan saben dinane. Terusake lan nyoba program latihan omah kaya P90X utawa Insanity Max. Sampeyan bakal kaget babagan tantangan olahraga iki. Lakoni latian saka safety lan kenyamanan omah sampeyan dhewe! Ngobong kalori lan kick endorphins karo Beachbody ing Permintaan!

Elinga yen ngleksanani sing ekstrem bisa nyuda kekebalan awak. Dadi, lathian saben dinane, nanging aja nganti kakehan. Kanthi coronavirus ngubengi, sampeyan ora pengin sistem kekebalan awak sing luwih lemah.

Yen sampeyan nggoleki rencana latihan sing khusus kanggo wanita, kita uga menehi saran babagan Danette May DVD Flat Belly Fast sing diwenehake gratis kanthi mung wektu winates. Sampeyan mung mbayar yaiku biaya cilik kanggo pengiriman.

Harun lan Paulus rencana latihan laminasi uga pilihan apik. Ing 90 menit seminggu, rencana latihan lisan online, sampeyan bakal mbantu latihan tanpa gym sing ateges sampeyan bisa melu, ilang bobot, lan tuwuh kuwat sajrone Coronavirus Quarantine.

Latihan kanggo ngetokake kringet lan jantung sampeyan ngepet, nanging aja kesusu nganti saben dina nganti kepenuhan lan mbayar sistem saraf utama tanpa perlu.

6. Turu

Entuk 7 nganti 8 jam turu saben dina. Badan kanthi sehat minangka awak sing luwih sehat lan kuat.

7. Bobote mudun

Yen ngilangake kilogram, kakehan kesehatan bakal saya tambah. Kanthi kekurangan pangan ing toko-toko grosir, saiki bisa uga ana wektu kanggo ngetrapake rencana pasa sing ora suwe.

Kepingin weruh apa pasa sing intermittent? Cepet pasa utamane ora babagan mangan apa wae ... luwih-luwih yaiku nalika mangan awan. Sejatine pola mangan sing siklus ing antarane wektu pasa lan mangan. Sampeyan ora nemtokake panganan sing kudu dipangan, nanging yen sampeyan kudu mangan. Ing bab iki, dudu panganan kanthi cara konvensional nanging luwih diterangake minangka pola mangan.

Lean Cepet RFL minangka program pasa intermiten 12 minggu sing apik sing bisa diwiwiti saka kenyamanan omah. Nerangake karo pandhuan, kalkulator, program latihan lan liya-liyane sing nuduhake sampeyan kudu ngilangi lemak awak, njaga otot, lan nggawe awak atlit sing ramping.

Sistem kekebalan awak bakal nambah rangsangan lan kesehatan sampeyan bakal saya nemen yen sampeyan nuruti rencana mangan sing tepat lan cara nyedhaki bobot sing cocog. Yen sampeyan mangan salad (sing disaranake) minangka bagean saka rencana penurunan bobot awak, disaranake sampeyan priksa bahan ganti salad ndhuwur kanggo bobot awak.

8. Ketagihan Mecah

Rokok ngrokok. Minimalake asupan alkohol. Tarik asupan gula sampeyan lan target kanggo nyegah kabiasaan sing ora sehat sing sampeyan alami.

Bakal angel ... nanging sing dikarepake Sambutan kangelan lan ngatasi. Sawise kebiasaan ngrugekake kasebut dibuwang, sampeyan bakal rumangsa lan katon anyar kaya sing anyar.


9. Hygiene individu

Kebersihan umume kayata ngumbah tangan kanthi rutin, ora ndemek pasuryan nalika sampeyan lagi ing njaba lan adus nalika mulih, kabeh rutin penting sing bisa ningkatake sistem kekebalan awak.

Yen sampeyan mulih saka njaba, ora lungguh ing kursi utawa amben. Sampeyan ora ngerti apa gerem ing sandhangan sampeyan ... lan sampeyan ora perlu nyebarake menyang produk liyane ing omah sampeyan. Sijine sandhangan sampeyan ing mesin cuci langsung, adus, banjur sandhangan sawetara resik.

Kanthi ngisinake 9 tips iki babagan cara ngundhakake sistem kekebalan awak nalika ana pandemik, sampeyan bakal nambah kekebalan awak lan menehi kesempatan kanggo nglawan COVID-19 utawa penyakit liyane sing nyoba kanggo ngrampungake awak sampeyan.

Ninggalake a Reply

Kebijakan Privasi / Pengungkapan Affiliate: Situs web iki bisa entuk ganti rugi kanggo tumbas sing digawe saka referring pranala. Rebates Fitness yaiku peserta program Amazon Associates LLC Associates, sawijining program iklan afiliasi sing dirancang kanggo nyedhiyakake sarana kanggo situs kanggo entuk biaya iklan dening iklan lan ngubungake menyang Amazon.com. Deleng "Kebijakan Privasi"Saran kanggo iklan liyane, apa wae iklan sing disedhiyakake dening Google, Inc., lan perusahaan afiliasi bisa dikontrol nganggo cookie, cookie iki ngidini Google nampilake iklan miturut kunjungan sampeyan menyang situs iki lan situs liyane sing nggunakake layanan iklan Google.