Home » Keto » 14 Day Keto Challenge Review

14 Day Keto Challenge Review

The 14 Day Keto Challenge yaiku rencana diet anyar sing digawe dening penulis paling laris lan ahli nutrisi sing disertifikasi CISSN Joel Marion. Iku salah sijine rencana diet berbasis ketogenic sing paling unik sing bisa ditemokake online.Joel Marion 14 Day Keto Challenge Rencana diet anyar iki bakal ngaktifake awak sampeyan lan nguripake mesin pembakaran lemak ing minggu-minggu 2. Rencana anyar iki nyuda konsumsi karbohidrat lan ningkatake tingkat lemak ramah ing awak individu. Ing rencana anyar iki, sampeyan bakal ngerti babagan klompok khusus "super lemak" lan carane lemak iki bisa mbantu ngeculake kilogram ing sethithik dina 14. Sawetara panganan sing disebut "panganan super lemak" kalebu favorit kayata daging babi, mentega, daging abang lemak, lan kuning telur. Tantangan dina 14 anyar iki ora ana hubungane karo Atkins lan iku ora kaya rencana diet ketogenic tradisional.

Cara tradisional keto ngasilake tahap ketosis. Ketosis minangka sawijining negara metabolisme sing ditondoi dening tingkat badan keton ing tingkat jaringan awak. Kanthi ngurangi karbohidrat karbohidrat, lan ngganti karbohidrat iki kanthi jinis lemak sing apik, diet keto tradisional bakal meksa awak bisa ngasilake keton kanggo bahan bakar sing mbebayani supaya awak bisa ngobong lemak kanggo energi. Suara apik? Uga ana alangan utama kanggo iki ... lan iku soko wong wiwit kuwatir sadurunge miwiti rencana diet keto. Uga dikenal minangka flu Keto.

Apa Flu Keto?

Flu keto minangka istilah sing digunakaké kanggo njlèntrèhaké gejala kaya flu sing diawali karo rencana diet dhasar ketogenic sing paling murah. Kanthi flu keto, wong bisa nemu masalah kayata insomnia, constipation, masalah pencernaan, sirah, kelenturan otot, lan kekurangan mineral. Kanthi 14 Day Keto Challenge sampeyan ora perlu kuwatir babagan ngatasi risiko sing kena virus Keto. Liyane kelainan diet keto tradisional yaiku yen kadhangkala bisa nganti setunggal wulan kanggo wong ketosis "bener". Sanadyan sakperangan alesan awak sampeyan bisa ngetik ketosis ing minggu, masalah paling gedhe tinimbang flu keto yaiku rencana keto tradisional mung ora fleksibel lan ora nyata minangka ketosis permanen kanggo jangka panjang. Kejabi ora realistis, ketosis permanen ora sehat kanggo jangka panjang awak.

Rencana diet 14 Day Keto Challenge yaiku solusi paling apik kanggo diet keto tradisional. Badan sampeyan bakal bisa ngasilake keton, lan sampeyan ora bakal ngalami ketosis. Ya, sampeyan krungu sing bener ... sampeyan isih bakal nampa ALL Keuntungan saka awak sing ngasilake keton TANPA bener ing ketosis sejati.

Ing rencana diet tradisional keto, sampeyan metabolisme bisa miwiti alon ing 7-10 dina amarga lack glukosa saka ora mangan karbohidrat. Iki bakal nimbulaké masalah kanggo hormon sing tanggung jawab kanggo ngobong lemak. Solusi kanggo masalah iki yaiku mangan "karbohidrat keto" ing wektu sing tepat. Iki ditrapake lengkap ing rencana diet 14 Day Keto Challenge! Kanthi rencana diet iki, sampeyan bakal nemokake bebener babagan cara "keto karbohidrat" bisa nimbang & ngoptimalake hormon kanggo ngobati kanthi aman lan efisien.

14 Day Keto Challenge Diet

KEUNTUNGAN MENGGUNAKAN 14 DAY KETO TANTANGAN:

Sampeyan bakal kudu mangan karbohidrat sing adhedhasar keto kanggo njaga lan nambah metabolisme sampeyan. Sawetara manfaat nggunakake tantangan Keto 14 dina iki yaiku:

- Badan pangguna kanthi efektif bakal ngobati glukosa sing ditemokake ing karbohidrat. Iki ngidini ati kanggo miwiti proses ngasilake keton maneh.

- Hormon lemak padharan aka tingkat kortisol bakal mulai nyedhaki.

- Kelenjar tiroid sing diatur kanthi bener (iki tanggung jawab kanggo metabolisme)

- Tambah tingkat energi

- Ora ana manèh sing ora bisa fokus

- Peningkatan tingkat insulin sing bakal nyebabake tingkat lemak ing awak

- Sistem diet keto adhedhasar iki ora duwe flu keto sing ngalami pengalaman keto tradisional. Sampeyan bakal bisa nikmati owah-owahan anyar ing awak tanpa efek samping "keto"

- Diet ngidini awak ngonversi lemak sing disimpen dadi energi. Risiko lemak ora kudu dilalekake liwat proses ketosis.

- Tantangan diet 14 dina iki ngidini sampeyan mangan lan nikmati jajanan favorit. Sampeyan ora perlu ngalangi dhewe saka panganan carb dhuwur nalika awak ana ing tahap produksi ketone.

Mengko kowe kudu nyedhiyakake dina XETEUS KETO TANTANGAN:

Rencana diet 14 iki menehi akeh keuntungan ing wektu cendhak. Sampeyan ora perlu disambungake menyang diet keto kanggo umur. Sawetara alasan sampeyan bisa nemtokake diet iki kanggo asil sing luwih apik lan cepet yaiku:

- Sampeyan bakal bisa seneng kabeh sumber protein lemak favorit yen sampeyan milih potong daging sing tepat.

- Sampeyan bisa seneng meal carb dhuwur sing paling dhuwur anggere sampeyan kalebu "karbohidrat keto". Iki kalebu mangan woh uga! Nanging, sampeyan kudu ngerti wektu sing tepat kanggo mangan panganan iki kanggo nambah kemampuan pembakaran lemak sing minangka sesambungan sing mesthi wae.

- Rencana adhedhasar 14 iki ora nduweni efek samping sing bisa diwatesi. Iki beda karo diet keto tradisional sing akeh efek samping.

- Rencana iki bakal mbantu sampeyan gain otot tanpa lemak

- Sampeyan bisa ngundhuh pandhuan iki kanthi cepet manawa kasedhiya ing format PDF supaya bisa diwiwiti langsung

- Sampeyan bisa seneng ombenan alkohol sing disenengi kanthi nyegah alkohol sing ningkatake panyimpenan lemak lan ngandhut gula sing akeh. Rencana dina 14 iki ngandhakake alkohol sing bisa diombe

- Gampang kanggo nggunakake amarga "pendekatan keto ditarget"

- Sampeyan bisa nyenengake sing paling disengaja nalika seminggu tanpa gajih yen sampeyan ngerti tenan cara pendekatan keto sing dituju iki bener

- Rencana iki gampang kanggo ngetutake jangka panjang lan kalebu mineral, gizi, lan bahan-bahan sing nyegah kekurangan umum ing diet keto standar

- Yen sampeyan ora kepenak ing sembarang cara iki 14 Day Challenge rawuh kang lengkap 60 dina dhuwit bali njamin supaya sampeyan duwe apa-apa kanggo ilang!

Kesimpulan

Kita mikir rencana iki gedhe lan iku pilihan sing luwih apik kanggo jangka panjang awak. Yen sampeyan wis planning arep keto kapan wae, priksa manawa mriksa iki 14 Day Keto Challenge pisanan amarga teka karo kurang resiko lan isih njamin asil! Yen sampeyan supaya dina iki sampeyan bakal malah njaluk hadiah bonus 4 FREE kanthi urutan! Sampeyan bakal nampa eBook bonus 4 sing kalebu pandhuan latihan, késo keto lan hacks, panuntun sheet cheat, lan blueprint puasa sing intermiten.

Ninggalake a Reply

Minggu Diet 3

Kebijakan Privasi / Pengungkapan Affiliate: Situs web iki bisa entuk ganti rugi kanggo tumbas sing digawe saka referring pranala. Rebates Fitness yaiku peserta program Amazon Associates LLC Associates, sawijining program iklan afiliasi sing dirancang kanggo nyedhiyakake sarana kanggo situs kanggo entuk biaya iklan dening iklan lan ngubungake menyang Amazon.com. Deleng "Kebijakan Privasi"Saran kanggo iklan liyane, apa wae iklan sing disedhiyakake dening Google, Inc., lan perusahaan afiliasi bisa dikontrol nganggo cookie, cookie iki ngidini Google nampilake iklan miturut kunjungan sampeyan menyang situs iki lan situs liyane sing nggunakake layanan iklan Google.